Податоците наведени на веб страната се однесуваат на лицата на територија на Република Бугарија!

formoline L112 e високоефективен производ за слабеење, лидер на германскиот пазар од 13 години и добитник на наградата „Производ на годината за слабеење“, во 2013г. во Германија.

formoline L112 веќе е достапен и на македонскиот пазар, за да им помогне на корисниците лесно и ефикасно да ја регулираат и одржуваат саканата тежина. Производот нуди целосна програма за здраво слабеење преку исхрана која е вкусна и балансирана со масти, како и преку активно движење, без да се појави „јо-јо“ ефект.

formoline L112 делува во три насоки:

  • Помага за трајно намалување на прекумерната тежина.
  • Ја спречува апсорпцијата на лошиот холестерол кој се прима со храната.
  • Ја регулира телесната тежина по слабеењето.

formoline L112 влијае основно на прекумерната тежина, која се должи на исхрана богата со масти, како мрсно месо, колбаси, масло, сирење, чипс, јатки, колачи или сладолед. Други хранливи материи како шеќери, јаглехидрати, протеини или алкохол, нема да се врзат со formoline L112. За да се постигне оптимално слабеење со formoline L112, овие калории би требало да бидат намалени, а во спротивен случај тие се достапни за апсорбирање од организмот.

3-те чекори за успешното слабеење

formoline L112 Ви нуди успешна програма за здраво слабеење, која се базира на три основни чекори: Намалување на внесот на калории, Зголемување на потрошувачката на калориии и “Чувствувајте се добро!”.

BMI калкулатор

BMI (Body Mass Index) е индекс на телесната маса, кој претставува извод од вашата тежина споредена со висината. Кога Вашиот BMI е поголем од 26 се смета дека Вие имате прекумерна тежина. Можете да го проверите вашиот индекс на телесна маса лесно и брзо со BMI калкулаторот.

Обемот на половината

Долгорочните истражувања покажаа, дека кај луѓето со поголем обем на половината постои поголем ризик од развивање дијабет тип 2, кардиоваскуларни заболувања и висок крвен притисок.

Ние сме Ведра Интернешанал – го комбинираме долгогодишното искуство на фармацевтскиот пазар во Бугарија со иновативни решенија, со цел да им гарантираме на пациентите производи за нивното здравје од највисок квалитет. Нашата визија е на нашите пациенти да им доставуваме најиновативни, ефикасни и висококвалитетни производи и услуги од водечки меѓународни фармацевтски произведувачи, со кои тие се претвораат во совршено здрави луѓе!
Ведра одбра за Вас formoline L112врвен производ за слабеење и одржување на тежината, кој се врзува со мастите и ја спречува нивната апсорпција.

Сертмедика е меѓународна компанија, која има основни надлежности во развојот и маркетингот на висококвалитетни стандардни медицински помагала во Европа и во светот. Како произведувач со големо искуство, Сертмедика е стратешки лоцирана на три места во подрачјето на Франкфурт на Мајна, Германија и се протега низ дистрибутерска мрежа во повеќе од 30 држави. Силните корпоративни вредности на Сертмедика, како одржување на високи стандарди на квалитет, непрекинати иновации и ангажираност на вработените, се во основата на нејзината лидерска позиција, посебно во сегментот на диетите и слабеењето со производот formoline L112.

BACK

Welcome!

This is popup preview that you can fill with any content you want.

The plugin include some shortcodes, you can read more about them at the bottom of this page. The main 3 sections to configure the popup are:

Appearance: Where you edit the look and feel of the popup.
Display Rules: Here you choose on which page to display the popup (Set to all by default)
Display options: Some important settings about the plugin, being the more important trigger action.