Податоците наведени на веб страната се однесуваат на лицата на територија на Република Бугарија!

Професионализам и искуство во продажбата и маркетирањето на фармацевтски производи.

Ние сме Ведра Интернешенал – комбинираме долгогодишно искуство на фармацевтскиот пазар во Бугарија со иновативни решенија, за да им гарантираме на пациентите производи за нивното здравје од највисок квалитет.

Создавачите и вработените во Ведра Интернешанал се искусни професионалци, кои во последните години имаат обезбедено водечки позиции во Бугарија за сите брендови на произведувачи како Engelhard Arzneimittel, Merz, Pohl Boskamp, Klosterfrau и многу други.

Нашата визија е на пациентите да им доставуваме најиновативни, ефикасни и висококвалитетни производи и услуги од водечки меѓународни фармацевтски произведувачи, со кои тие се претвораат во совршено здрави луѓе!

Нашата мисија е да градиме добитни и стабилни долгорочни партнерства со фармацевтските произведувачи, лекари, фармацевти и пациенти, да бидеме нивниот претпочитан и сигурен партнер и да растеме заедно, нудејќи им го нашето знаење, искуство и експертиза од фармацевтскиот пазар во Бугарија!

Ведра одбра за Вас formoline L112 – висококвалитетен и ефикасен продукт за слабеење, кој е водечки на германскиот пазар од 13 години и е добитник на наградата „ Производ на годината за слабеење“, во 2013 г. во Германија. formoline L112 е специјално избран и претставен на нашиот пазар од Ведра Интернешанал, бидејќи претставува високоефективна програма за слабеење, која ќе Ви помогне лесно и здраво да ја контролирате вашата телесна тежина, преку активен режим и со вкусна и балансирана со масти диета, без да се случува „јо-јо“ ефект.

Сертмедика е меѓународна компанија, која има основни надлежности во развојот и маркетингот на висококвалитетни стандардни медицински помагала во Европа и во светот. Како произведувач со големо искуство, Сертмедика е стратешки лоцирана на три места во подрачјето на Франкфурт на Мајна, Германија и се потпира на дистрибутерска мрежа во повеќе од 30 држави.

Сертмедика се фокусира на иновациите, на развивањето на ефективни производи и создавањето нови маркетинг стратегии како основа за постигнување и надминување на зголемените критериуми од страна на пациентите. Клучот за успехот на компанијата и нејзините производи е високотехнолошкиот научен и медицински оддел, како и интердисциплинарниот тим од научни, медицински и маркетинг експерти, кои заедно создаваат ефикасни и претпочитани од пациентите производи за разновидни заболувања. Силните корпоративни вредности на Сертмедика, како на пример одржување на високи стандарди на квалитет, непрекинати иновации и ангажираност на вработените, се во основата на нејзината лидерска позиција, посебно во сегментот на диетите и слабеењето со производот formoline L112.

BACK

Welcome!

This is popup preview that you can fill with any content you want.

The plugin include some shortcodes, you can read more about them at the bottom of this page. The main 3 sections to configure the popup are:

Appearance: Where you edit the look and feel of the popup.
Display Rules: Here you choose on which page to display the popup (Set to all by default)
Display options: Some important settings about the plugin, being the more important trigger action.