Податоците наведени на веб страната се однесуваат на лицата на територија на Република Бугарија!

formoline L112  дава одговор на прашањето: Како да ослабнам лесно и успешно?

 

formoline L112 ви нуди успешна програма за здраво слабеење, која се базира на три основни чекори:

1. Намалување на внесот на калории

Со земањето на formoline L112 (2 пати по 2 таблети дневно) се постигнува врзување на мастите и се намалување на калориите.

Свесната промена на начинот на исхраната во согласност со препораките на пирамидата на исхрана ќе Ви помогне во намалување на тежината.

2. Зголемување на потрошувачката на калории

Стимулирањето на метаболизмот и потрошувачката на калории преку умерено движење се исклучиво важни за лесното и здраво слабеење.

3. Чувствувајте се добро

Редовно правете нешто убаво за себе за да се чувствувате добро во текот на слабеењето. Желбата да добиете награда за остварената од Вас цел, ќе Ве мотивира, а пријатните резултати ќе Ви носат радост и ќе ја подобрат Вашата емоционална рамнотежа во текот на слабеењето.
BACK

Welcome!

This is popup preview that you can fill with any content you want.

The plugin include some shortcodes, you can read more about them at the bottom of this page. The main 3 sections to configure the popup are:

Appearance: Where you edit the look and feel of the popup.
Display Rules: Here you choose on which page to display the popup (Set to all by default)
Display options: Some important settings about the plugin, being the more important trigger action.